Začela je božati svojo muco

Dober večer prijatelji. Jaz Rachna Aggarwal vas vse lepo pozdravljam v zgodbi, ki ni zelenjava. Sem velik oboževalec njegovih kul seksi zgodb. Danes vam povem svojo seksi zgodbo. Več dni sem razmišljal, da vam bom tudi jaz zagotovo povedal zgodbo o spolu mojega nezakonskega razmerja. Zato vam bom danes povedal svojo zgodbo.


Ramnath je pripadal zasedbi Yadav. Bil je prebivalec vasi v Noidi. Ampak bil je zelo kul. Starost bo približno 18 20 let. Domov je prišel zgodaj ob šestih zjutraj. Pripravi zajtrk za otroke. bi jih odložil v šolo. Potem se je vrnil in opravil vse delo v moji hiši. Od jutra do večera skoraj ne počiva. Počasi sem začel jesti veliko skladb iz Ramnatha.


V prostem času sem se z njim veliko pogovarjal. Oh Ramnath! Zelo si mlad. Zakaj se ne poročim? Nekega dne sem ga samo v smehu vprašala. Hej BBG! Na glavi imamo posojilo v višini 5 lakh. Ves denar je bil porabljen za naše Bapujevo zdravilo. Tam je vzel svoje zdravilo. Kljub temu Bapu ni preživel, ko je Ramnath začel govoriti, so se mu zmočile oči.


»Razumem,« sem rekla in v sočutje položila roko na njegovo mlado ramo. 'Ramnath, torej nimaš prijateljev???' sem ga vprašala in ublažila njegovo razpoloženje. Začel se je smejati.

Read more

http://trishadehradun.in/
http://akankshagurgaon.in/
http://callgirlsinharidwar.com/
http://callgirlsinpunee.in/
https://muskangirlsdwarka.in/
http://callgirlsmanali.com/

Brez BBG! Zelo nas je sram za dekle,« je rekel v vaškem jeziku. Začel sem se smejati.


Po moževem odhodu lahko rečem, da je moj hlapec postal moj veliki prijatelj, moj prijatelj. Včasih je moje otroke nasmejal na drugačen način. Moji otroci so jedli hrano iz njegovih rok. Z njim sem se tudi igral.


Ko so dnevi minevali, sem postal obseden s služabnikom Ramnathom. Zdaj sem želel čim prej vzpostaviti fizični odnos z njim. Želela sem uživati ​​v njegovem mladem telesu.


Joj BBG!! Piki! Rekel je. Ramnath, imam hude bolečine v nogi. Prosim, pritisnite," sem rekel


Hej BBG! Rekel je. prišel v mojo spalnico. Oblekla sem kul spalno srajco. Ramnath mi je začel pritiskati na noge. Začel sem se zelo zabavati. Ampak nisem hotel pritiskati na njegove noge. Moral sem pojesti njegovega mladega tiča.


Ramnath malo zgoraj!! rekel sem

Read more

https://escortsindwarkaa.in/
http://rishikeshgirls.in/
http://shipranoida.in/
https://callgirlsandheri.in/
https://girlsingurgaon.in/
https://girlsinindirapuram.com/

Zdaj je začel pritiskati na moja stegna. Namenoma sem si dal nočnico. Ramnath je bil hipnotiziran, ko je videl moje izklesano telo. Vendar mu ni storil nič takega. Želela sem, da me drži in samo jebe. Ampak on je bil popolnoma neumen Baba. Nenadoma sem ga ujel.


Ramanath, poteši me danes! Od kdaj sem žejen tvoje ljubezni! rekel sem Bil je popolnoma šokiran. bal se ga je. Na glavi mu je bil znoj. Ne, ne BBG! Kaj praviš! ti si moja ljubica. Kako ti lahko vse to storim! Rekel je.


Ramnath!! Ne moreš me zavrniti. Nocoj te želim za vsako ceno,« sem jezno zakričala kot debeluška sekačica. Bil sem zelo jezen. Ne ne BBG!! Tega ne moremo! Ramnath je spregovoril in odšel od tam. Vrnila sem se, da bi ga poklicala, a je bil verjetno malo živčen. Odšel je v svojo hišo. Bila sem zelo jezna, ko je odšel. Bila sem njegova ljubica. Kako je šel po pogovoru z mano? Hotel sem se mu maščevati.


Ko je prišel naslednji dan, sem ga izračunal. Ne ve, da bom to storil.


Brez BBG! Ne odpusti me! Res potrebujem denar! Začel je prositi s prekrižanimi rokami. Izvedel sem, da je kamela zdaj prišla pod goro.

Read more

http://mumbaimodels.org/
https://callgirlgurgaon.in/
https://callgirlrishikesh.in/
https://callgirlharidwar.in/
https://callgirlujjain.in/
https://callgirlsaket.in/

Ponovno vas bom najel, vendar boste morali dokončati delo, ki ste ga sinoči pustili nedokončano. Kadarkoli te povabim v sobo, moraš priti! Ramnathu sem jasno povedal. Spet je začel razmišljati. Vendar je zelo potreboval denar. vzel sem ga. Ko je bila noč, sem nežno pokazal na Ramnatha in mu rekel, naj otroke da spat v svojo sobo in potem pride v mojo sobo.


Ramnath je prišel v mojo sobo ob 22. uri. Oblekla sem rdečo prosojno nočnico. Ramnath je prišel k moji postelji. Z rokami sem odpenjal vse gumbe njegove srajce. Od zgoraj je postal gol. Star je bil komaj 18 let. Bil je zelo kul mlado dekle iz banke.


Zaniči moja mami!! Naročil sem


Joj BBG!! Spregovoril je in moja mama je začela piti. Zelo mi je bilo všeč. Minilo je več kot 3 mesece, odkar je mož odšel v Bangalore. Cele 3 mesece nisem jedel nobenega petelina. Cele 3 mesece me noben moški ni poljubil. Ampak danes bom izpolnil vse svoje želje. sem mislil.


Ramnath je moja mama začela piti. Vzela sem roko izpod njegovega trebuha in jo prijela do svoje pičke. Začela je božati svojo muco in vanjo začela kazati s prsti. Ramnath je pil kot dober človek, moja mama. Ramnath! Brez panike, pij moje mleko, saj me imaš za svojo ženo in me jebi tako močno, da lahko kričim,« sem rekel.


Jaz sem tvoja žena za nocoj! Pogledala sem ga.

Read more

https://singledate.in/
https://callgirlmussooriee.in/
https://callgirlharidwarr.in/
http://www.callgirlsudaipur.in/
https://callgirlsodala.in/

Ramnath je prišel na mojo muco in začel piti mojo muco. Z zabavo je pil mojo sladico. Z eno roko je tudi zelo hitro prstal mojo muco. Prstil je mojo muco kot stroj. Zdaj je Ramnath dal svojega tiča v mojo muco. Moj mož Virendra me je veliko zajebal, tako da je bila moja muca zelo raztrgana. Ramnathov petelin je z veliko lahkoto šel v mojo jamo.


Začel me je lizati kot hudobca. Ramnath je hitro začel tepeči svojega tiča z roko. Mati je nenehno odpirala usta, da bi pila svoje blago. Čez nekaj časa je smola Fuch Fuch prišla iz njegovega tiča in šla naravnost v moja usta. Popil sem vse njegove stvari. Po tem prijateljem sem se ubil tako, da sem mu povedal.

Comments